Superluminator NEVITALY BB COLOR 102 SS Bej 100 ml - luminozitate cu reflexii bej, neutralizeaza reflexiile calde

38,00 lei
cu TVA

Superluminator NEVITALY BB COLOR 102 SS Bej - luminozitate cu reflexe bej, neutralizeaza reflexiile calde.

Nevitaly BB Color este o vopsea cremă permanentă pentru păr, fără PPD (Paraphenylenediamine), cu efect antibacterian, îmbogățită cu extract de BAOBAB și CURMALE, cu 74 de nuanțe, 6 intensificatori, UPPER pentru ridicarea cu până la 4 tonuri și PASTY, cremă bază fără pigmenți.

Toate culorile asigură o acoperire de 100% a părului alb și o protecție a scalpului.

Culorile sunt bogate și intense, au un efect lucios datorită micro-pigmenților de înaltă calitate, a căror puritate depășește 99%.

Utilizare: Amestecați Superlightener-ul cu oxidantul BB Oxigen Cream 40 vol, o parte vopsea cu două părți de oxidant.

Atenție, vopseaua nu conține oxidant! Oxidantul BB Oxigen Cream trebuie achiziționat separat! Această vopsea este doar pentru uz profesional!

Cantitate

Nevitaly BB Color este mult mai mult decât o simplă vopsea de păr. Este un adevărat balsam de frumusețe creat cu ingrediente selectate, extracte organice certificate, prelucrate în întregime în Italia pentru a oferi calitatea, siguranța și originalitatea care caracterizează "Made in Italy".

Datorită formulei bazate pe micro pigmenți care pătrund ușor în păr, Nevitaly BB Color oferă o culoare mai durabilă și mai strălucitoare. Combinația specială de ingrediente naturale cu proprietăți emoliente garantează sănătatea părului și scalpului. 

Extractul de BAOBAB, bogat natural în acizi grași esențiali, vitamina C și E are o putere antioxidantă extraordinară, întărește părul și face părul moale și elastic. Extractul de CURMALE repară părul deteriorat de agenții externi, consolidând și hidratând profund.

Nuanțele pot fi amestecate între ele pentru a crea culori unice și rafinate; în același timp, oferă flexibilitatea pentru a satisface orice fel de nevoie. După tratament, părul va fi vizibil sănătos și strălucitor.

Caracteristici: Amoniac într-o cantitate echilibrată pentru nuanțe (2-2,99%, super-luminare 4,41%) pentru a păstra structura părului, Restructurarea părului prin AMMINOPLEX, cu aminoacizi esențiali keratinizați, Tehnologie FEAS (sistem rapid de evaporare a amoniacului) care permite o eliberare rapidă a amoniacului în timpul amestecării.

Utilizare: Amestecați Superlightener-ul cu oxidantul BB Oxigen Cream 40 vol, o parte vopsea cu două părți de oxidant.

Tip utilizare: Uz Profesional

Cantitate: 100 ml

Culoare: Bej

Atenție, vopseaua nu conține oxidant! Oxidantul BB Oxigen Cream trebuie achiziționat separat!

cod 1310

Atribute și caracteristici:

Culoare
Bej
Cantitate
100 ML