Vopsea profesionala pentru par blond inchis auriu NEVITALY BB COLOR 6.3 - 100 ml

38,00 lei
cu TVA

Nevitaly BB Color este o vopsea cremă permanentă pentru păr, fără PPD (Paraphenylenediamine), cu efect antibacterian, îmbogățită cu extract de BAOBAB și CURMALE, cu 79 de nuanțe, 6 intensificatori, UPPER pentru ridicarea cu până la 4 tonuri și cremă bază fără pigmenți.

Toate culorile asigură o acoperire de 100% a părului alb și o protecție a scalpului.

Culorile sunt bogate și intense, au un efect lucios datorită micro-pigmenților de înaltă calitate, a căror puritate depășește 99%.

Utilizare: Într-un bol nemetalic amestecați vopseaua BB Color Cream cu oxidantul BB Oxigen Cream, o parte vopsea cu o parte și jumătate de oxidant, adăugațí 3,5 ml de Amminoplex după care se aplică mixtura pe părul uscat. Lăsați să acționeze intre 30-55 de minute în funcție de nivelul dorit, apoi spălați părul cu un șampon pentru îngrijirea culorii.

Atenție, vopseaua nu conține oxidant! Oxidantul BB Oxigen Cream trebuie achiziționat separat! Această vopsea este doar pentru uz profesional!

Cantitate

Nevitaly BB Color este mult mai mult decât o simplă vopsea de păr. Este un adevărat balsam de frumusețe creat cu ingrediente selectate, extracte organice certificate, prelucrate în întregime în Italia pentru a oferi calitatea, siguranța și originalitatea care caracterizează "Made in Italy".

Datorită formulei bazate pe micro pigmenți care pătrund ușor în păr, Nevitaly BB Color oferă o culoare mai durabilă și mai strălucitoare. Combinația specială de ingrediente naturale cu proprietăți emoliente garantează sănătatea părului și scalpului. 

Extractul de BAOBAB, bogat natural în acizi grași esențiali, vitamina C și E are o putere antioxidantă extraordinară, întărește părul și face părul moale și elastic. Extractul de CURMALE repară părul deteriorat de agenții externi, consolidând și hidratând profund.

Nuanțele pot fi amestecate între ele pentru a crea culori unice și rafinate; în același timp, oferă flexibilitatea pentru a satisface orice fel de nevoie. După tratament, părul va fi vizibil sănătos și strălucitor.

Caracteristici: Amoniac într-o cantitate echilibrată pentru nuanțe (2-2,99%, super-luminare 4,41%) pentru a păstra structura părului, Restructurarea părului prin AMMINOPLEX, cu aminoacizi esențiali keratinizați, Tehnologie FEAS (sistem rapid de evaporare a amoniacului) care permite o eliberare rapidă a amoniacului în timpul amestecării.

Utilizare: Într-un bol nemetalic amestecați vopseaua BB Color Cream cu oxidantul BB Oxigen Cream, o parte vopsea cu o parte și jumătate de oxidant, adăugațí 3,5 ml de Amminoplex după care se aplică mixtura pe părul uscat. Lăsați să acționeze intre 30-55 de minute în funcție de nivelul dorit, apoi spălați părul cu un șampon pentru îngrijirea culorii.

Tip utilizare: Uz Profesional

Greutate: 100 ml

Culoare: Blond închis auriu

Atenție, vopseaua nu conține oxidant! Oxidantul BB Oxigen Cream trebuie achiziționat separat!

cod 1264

Atribute și caracteristici:

Culoare
Blond
Cantitate
100 ML